Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

network marketing

συμπληρώματα , που εξαπλώνεται καθημερινά σε όλο τον κόσμο .
Η ιδέα ηταν απλή τα στελέχη της εταιρίας σκέφτηκαν να δώσουν μπόνους στου πωλητές τους οχι μόνο απο την δίκη τους παραγωγή αλλά και απο άλλους που θα αναπτύσσονταν απο αυτους στην πορεία . Τοτε δημιουργήθηκε η ιδέα του δυκτιακου η ομαδικού μαρκετινγκ . Στην αρχή της πορείας του κατηγορήθηκε πολλές φορές για το αν ηταν νόμιμο . Γίνανε δικαστήρια τα οποία συμφώνησαν σε ενα κοινό κώδικα δεοντολογίας . 
Απο τοτε ξεκηνισαν να αναπτύσονται με αυτο το σύστημα παρα πολλές εταιρίες . Σήμερα διακινούνται δισεκατομμύρια προιόντα και υπηρεσίες με αποτέλεσμα να ειναι η μια απο τις πιο ανερχόμενες βιομηχανίες μετά απο την βιομηχανική επανάσταση .
Το δυκτιακο μαρκετινγκ διδάσκεται σε αρκετά  πανεπιστήμια ως μια εναλλακτική μορφή επιχειρηματικότητας .
Ο καθε ένας εχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να χτίσει το οικονομικό του μέλλον , να αποκτήσει ελευθερία και ανεξαρτησία εφόσον το πάρει απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτο .
φυσικά το σύστημα αυτο δεν ειναι κατι μαγικό απαιτεί προσπάθεια , εκπαίδευση και δουλεια για να επιτευχθούν ολα αυτα τα αποτελέσματα . Ειναι κατι απλό που δημιουργήθηκε απο ανθρώπους με όραμα να προσφέρουν σε αυτους που εργαστούν πολλά περισσότερα απο αυτα που είχαν φανταστεί .
ΣΤο παραδοσιακό επιχειρείν ενα προΐον για να φτάσει στον τελικό καταναλωτή  περνάει απο πολλούς μεσάζοντες χονδρεμπόρους , λιανέμπορους μέχρι να το χρησιμοποίηση κάποιος .
Φυσικά ολους αυτους τους πληρώνει ο πελάτης μεσα στην τιμή .
Το ομαδικό μαρκετινγκ διαγραφεί ολους αυτους , το προΐον που πέρνει ο καταναλωτής εχει την τέλεια σχέση ποιότητας τιμής .
Αυτα τα προιόντα δεν διακινούνται μεσα απο καταστήματα και ούτε διαφημίζονται .
Ανεξάρτητοι συνεργάτες ειναι αυτοί που μεσολαβούν και διακινούν το προΐον στον τελικό καταναλωτή κερδίζοντας την διαφορά λιανικής -  χονδρικης .
Εχουμε ολα τα οφέλη του ελεύθερου επαγγελματία και επιχειρηματία χωρις τα έξοδα .
Το σύστημα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει και οχι για να μας κάνει τη ζωη πιο δύσκολη και περίπλοκη .
Την στιγμή που ειναι κατι τοςο ποιοτικό αυτο θα μιλάει απο μόνο του . Αν λοιπόν ένας νέος συνεργάτης αναπτύξει πέντε με δέκα ευχαριστημένους πελάτες τοτε και αυτοί θα μεταφέρουν το μυνημα και την πληροφορία σε άλλους πέντε αυτο ειναι αναπόφευκτο . 
Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους και μιλάμε για κατι μου μας έκανε εντύπωση μας έλυσε ενα πρόβλημα , για κατι καινούργιο που μάθαμε .
Αυτο ηταν όλο, τοσο απλό . Εάν και εσυ επιθυμείς ενα μέλλον με οικονομική ανεξαρτησία και ασφάλεια επικοινώνησε  άμεσα 6986252138 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Writing About What You Love?

Writing About What You Love? That's the most common cliché amongst bloggers, online experts and internet entrepreneurs. I'm sure yo...